Uz toliko iščekivani OnePlus Nord mid-ranger, tvrtka je danas predstavila i svoje prve TWS slušalice. Nose ime OnePlus Buds, a po cijeni od €89 ponudit će do 30 sati slušanja glazbe.

OnePlus je i dosad imao bežičnih slušalica, no ove su baš bežične TWS slušalice s kutijicom za punjenje. Dizajnom spadaju u kategoriju half-in-ear slušalica bez silikonskih čepova na vrhu. Recimo da su nekakav spoj Apple AirPodsa i Huawei Freebuds 3 sluša, a zapravo najviše nalikuju Vivo TWS Neo Buds slušalica.

Dostupne će biti u tri boje pri čemu slušalice prate boju kućišta. S prednje strane oble kompaktne kutijice za punjenje je LED lampica kao indikator napunjenosti. Sa stražnje pak strane je gumb za uparivanje.

Inače je podržano brzo uparivanje sa svim uređajima, no naravno da će kompatibilnost biti na najvišoj razini s OnePlus telefonima. S njih ćete kroz posebnu aplikaciju podešavati parametre zvuka, prilagođavati pametne geste i slično.

OnePlus Buds
OnePlus Buds

Oni koji su ih imali prilike isprobati svjedoče da su geste prilično asketske, a pogotovo dok su uparene s telefonima drugih proizvođača.

Svaka je slušalica opremljena 13.4mm zvučnicima koji navodno daju solidnu glasnoću i kvalitetu zvuka pa čak i bas tonove unatoč izostanku silikonskih čepova. Podržani su Dirac Audio Tuner i Dolby Atmos za stereo zvuk.

Tri mikrofona osiguravaju i supresiju okolne buke pri telefonskim razgovorima ali ne i pri slušanju glazbe.

Podržano je brzo punjenje pa će navodno za samo 10 minuta na punjaču ponuditi do 10 sati slušanja glazbe. Kumulativno s kutijicom nude do 30 sati rada.

OnePlus Buds u prodaju kreću od 27. srpnja po cijeni od 89€. Hoće li ih biti i kod nas, zasad nema potvrde.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments