U praskozorje predstavljanja nove Galaxy Note 20 serije, otkrivene su i cijene po kojima će se prodavati. Ako ste se nadali nešto nižim cijenama s obzirom na situaciju, niste trebali. Ni Galaxy Buds Live slušalice neće biti baš povoljne.

Prema svježe objavljenim informacijama, koje donosi sad već poznati leakster Galaxy Note 20 bit će ponuđen u tri varijante. Slabiji i kompaktniji, Galaxy Note 20 moći će se nabaviti u 5G i cijenom povoljnijoj 4G varijanti, a Ultra samo u 5G izvedbi, no i dalje ćete za svakog platiti premium cijenu.

360° pogled i na Galaxy Note 20 Ultra

Dobra vijest je što će svi modeli u startu imati 256GB podatkovne memorije, no kako se ranije doznalo, to će vam morati biti dosta jer utora za memorijske kartice neće biti.

Razlike između “običnog” i Ultra Galaxy Note 20 modela neće biti samo u veličini i dijagonali zaslona. Galaxy Note 20 će imati i manje RAM-a, nešto skromniju kameru i S Pen.

Ishan Agarwal odnosno @ishanagarwal24 na Twitteru tvrdi da će Galaxy Note 20 4G koštati 999 eura. Galaxy Note 20 5G će stajati 1099 eura, a top model Galaxy Note 20 Ultra 5G čak 1349 eura.

Nove Galaxy Buds Live TWS slušalice, koje praktički nestaju u uhu, a imaju ANC koštat će navodno 189 eura.

Cijene naravno još mogu varirati ovisno o porezu na pojedinom tržištu, no dosad smo već naučili da su kod nas jednostavno najviše.