Vjerojatno nikad niste ni pomislili da ćete svakodnevno na licu nositi masku niti da će vam ikad u životu trebati sterilizator, no eto živite upravo u takvim vremenima. Koronavirus ali i svi ostali mikrobi zadržavaju se na površinama i malim objektima koje koristimo, dodirujemo i razmjenjujemo i danas je uputno više no ikad prije, redovito ih očistiti. 

Niti su svi predmeti, a još manje gadgeti pogodni za pranje deterdžentima, niti je to praktično pa se za sterilizaciju danas koriste moderne tehnologije. 

Cellularline Hi-Gens je prijenosni UV-C sterilizator, koji će u samo jednu minutu efektivno ubiti 99.9% bakterija, virusa i mikroba s površine vašeg mobitela, ključeva, novca pa i maske koju ste danas obvezni nositi u zatvorenim prostorima.  

To potvrđuju i laboratorijski nalazi koji površinu mobitela tretiranog u Cellularline Hi-Gens sterilizatoru vide sterilnim: 

Koristeći certificirane UV-C LED lampe ovaj će kompaktan gadget ručno ili automatski u času sterilizirati sve pred sobom.  Manje će predmete sterilizirati automatski u kutiji volumena 1L, a veće ručno. 

Pametni sigurnosni mehanizam UV-C lampe isključuje pri nagibu od 50 stupnjeva. 

Kompaktan je i lagan pa s vama može posvuda, a poslužit će i kao svojevrstan stolni držač za mobitel dok s njega čitate ili gledate video. 

Bilo da ćete njime od Koronavirusa i drugih mikroba očistiti mobitel, tablet, slušalice, ključeve ili masku s lica, Cellularline Hi-Gens se danas predstavlja kao sastavni dio dodatne opreme, koju bi trebali svi imati. 

Službeni promo video

Zahvaljujući generalnom distributeru Logista, ovaj ćete praktičan i prijenosan UV-C sterilizator pronaći na hrpi prodajnih mjesta diljem Hrvatske po cijeni od 429 kuna

Cellularline je ako to niste znali, najjači brend specijalizirane dodatne opreme za pametne telefone i tablete u Europi pa tako i u Hrvatskoj. U paleti Cellularline proizvoda na preko 900 prodajnih mjesta pronaći ćete njihove zaštite za mobilne uređaje, audio proizvode, visoko sofisticirane punjače i razne dodatke kao što je i ovaj praktični UV-C sterilizator. 

Cellularline Hi-Gens Video recenzija

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
igi

Sjajna recenzija. Gledao sam još prošle godine slične na Aliexpressu ali nisam imao povernja. A sada em nema free isporuke sa Alija, em ovaj sterilizator sa testa ne može da se nađe u Srbiji 🙁 Al’ dobro, valjda se nađe neki drugi, bitno da rade.