Dva dana uoči predstavljanja njegova najvećeg rivala, Mate 40 i Mate 40 Pro iz Huaweia otkriva se u objavljenim renderima. Zaslon je izgubio notch, a grba na leđima eksponencijalno je narasla.

Prije no što zaplešete ples sreće ili se bacite u očaj, znajte da su ovi renderi nastali na temelju navodno autentičnih CAD skica. To u prijevodu znači da će Mate 40 i Mate 40 Pro vrlo vjerojatno izgledati baš ovako ili vrlo slično. Rendere objavljuje OnLeaks, a izradio ih je HandsetExpert.

Zajednička karakteristika obaju modela je waterfall zaslon sprijeda koji se oštro prelijeva preko bridova.Nagib je naiugled ipak nešto izraženiji na Mate 40 Pro zmaju.

Umjesto dosadašnjeg ureza, poput P40 serije, dobit će ovalni otvor u zaslonu za selfie kameru i ToF senzor, a vjerojatno i napredno otključavanje licem.

Oba su na leđima dobila još veće okrugle izrasline s po četiri objektiva. Look “veš mašine”, kako ga neki nazivaju jednako je upečatljiv na oba modela, no već na prvi pogled nisu identični.

Mate 40 Pro posve jasno ima periskopsku telefoto kameru, dok je na Mate 30 modelu ne vidimo.

Ništa još nije potvrđeno no računamo da će ih pogoniti novi Kirin 1020 s 5nm arhitekturom. TSMC je valjda uspio isporučiti barem inicijalnu narudžbu čipova, prije no što na snagu stupa Trumpova zabrana.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Damjan

Opa sad imaju i bolji dizajn sa šporeta su prešli na indukcijske ploče…

Alen Mehmedović

Presmešno..