Isprobao sam još jedan cool Cellularline gadget odnosno dodatak vašem smartphone životu. Handy Wing Active Wireless auto nosač/punjač za mobitel je praktičan i funkcionalan, a za razumne pare. 

Kao i sva ostala Cellularline oprema, koju Logista distribuira na preko 900 prodajnih mjesta u Hrvatskoj, dolazi u prepoznatljivu pakiranju u zelenim nijansama. Otvara se poput knjige ili prozora prema proizvodu unutra. 

U ovom slučaju imamo vrlo praktičan auto nosač za mobitel, koji je ujedno i 10W bežični punjač. Zahvaljujući tzv. One Hand Gravity sustavu, mobitel je izuzetno lagano jednom rukom postaviti i izvući iz nosača u kojemu sjedi sigurno i na našim cestama.  

Taj sustav omogućuje i primanje uređaja različitih gabarita do maksimalne širine od 85mm pa će primiti i velike telefone poput iPhonea 11 Pro Max ili Galaxya S20 Ultra. Izuzetno lagano se učvršćuje na ventilacijski otvor za kojeg se hvata gumiranim “zubalom” koje rešetke ventilacijskog otvora neće oštetiti. 

Zahvaljujući zakretnoj glavi, mobitel je moguće zakretati u nosaču po svim osima i postaviti u idealan položaj, nadohvat ruke dok vozite. Pritom su svi gumbi i otvori na mobitelu u svakom trenutku dostupni pa će jako dobro poslužiti i za hands-free razgovore i navigaciju. 

izuzetno laka montaža…

Mikro USB kabel u paketu ima kutni utikač, dovoljno je dugačak da dosegne utičnicu, a opet ne predugačak da se klatari uokolo u vožnji. On napaja Qi bežični punjač s dvije zavojnice implementirane u ovaj nosač. To osigurava brzo 10W punjenje podržanih telefona bez opasnosti od pregrijavanja.  

Punjač sam isprobao s nekoliko različitih telefona te se dokazao kao vrlo sposoban i pouzdan asistent u vožnji puneći mobitele i kroz prilično debele zaštitne maske.  

Ukratko, Cellularline Handy Wing Active Wireless bežični punjač/nosač mobitela u autu pokazao se odličnim te ga nije teško preporučiti. 

gdje ga nabaviti? 

Po cijeni od oko 355 kn ili oko €45 Cellularline Handy Wing Active Wireless pronaći ćete ponudi Mobisa, Chipoteke, Elipsa i drugih maloprodajnih lanaca ali i u ponudi A1 partnerskih prodajnih mjesta. 

Usporedi cijene mobitela Nabava.net

Svi mobiteli na jednom mjestu.

Nabava.net ti omogućava pretragu i usporedbu cjelokupne ponude mobitela na hrvatskom tržištu.

Cellularline Handy Wing Active Wireless – Video Recenzija

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments