Iz Tomtop webshopa opet javljaju o svježoj akciji koja obuhvaća cool preklopni električni bicikl i pametni robotski usisavač iz Xiaomia. Imamo i kupon s dodatnim popustom.

HIMO Z16 je 16-colni električni bicikl pogonjen 250W elektromotorom maksimalne brzine 25km/h. Čvrst, a lagan, izrađen od legure aluminija, ovaj će bicikl ponijeti osobu mase do 100kg.

Udobnu vožnju jamče pneumatici i amortizer na stražnjem kotaču kao i disk kočnice straga i sprijeda. Opremljen je LED svjetlima straga i sprijeda, zvoncem i LCD putnim računalom.

Praktično se preklapa za lakšu pohranu i transport.

U Tomtopu je na akciji, a uz kupon TPZ16 će vas koštati samo 586.49 eura uz brzu dostavu s njemačkog skladišta bez carine i poreza.

U ponudi je i pametni robotski usisavač s funkcijom pranja podova Xiaomi Viomi V2 Pro. Razne podne plohe pa i tepihe usisava snagom od 2100Pa, a čini to samostalno dok vi odmarate ili obavljate druge zadatke.

Na posao ga je lako poslati s mobitela bilo da ste doma ili van kuće. On pametno zaobilazi prepreke i mapira prostor, a neće se sunovratiti niz stubišta. Uz usisavanja podove može i prati, zahvaljujući mini spremniku s vodom.

Ovo je zaista vrhunska stvar, znam iz iskustva korištenja ovakvom robota više od godinu dana.

U Tomtpu je na akciji, a imamo i kupon TPXCM s kojim će vas uz duty-free dostavu s njemačkog skladišta koštati 305.99 eura.

Navalite dok ima.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments