Nadolazeći LG Wing prije neki dan je osvanuo na videu i nagovijestio kako se to funkcionalno može iskoristiti takav koncept telefona s dva zaslona. Danas imamo novi video s novim trikom.

Netko iz LG-a vjerojatno misli da ovakvim video leakovima može dobro pripremiti ekipu na novi koncept dual screen telefona ili još izglednije pecaju reakcije publike kako bi vidjeli ima li uopće interesa za ovakvim nečim.

Bilo kako bilo, LG Wing je opet u akciji, čini mi se u istom onom automobilu, na istom putovanju. Sad na ta svoja dva zaslona ne prikazuje auto navigaciju već igricu.

Riječ je o jurnjavi koja očito koristi oba zaslona pa na jednom prikazuje glavni dio, a na ovaj gornji prebačena je karta koja prikazuje stazu.

Ovakav koncept ima smisla u ovom gamerskom pogledu budući da se na zaslonu ponekad prikazuje toliko raznoraznih kontrola, gumba i izbornika da ostaje malo mjesta za ono najvažnije.

Vrijedi li zbog toga imati bez dvojbe deblji i teži uređaj s pokretnim dijelovima, koji ga čine manje otpornim i definitivno ne vodootpornim.

Biste li vi kupili ovakav telefon?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments