Iz Tomtop webshopa nam javljaju o novoj akciji na sve popularnije e-bicikle i ovdje kod nas. U ponudi su dva zanimljiva Samebike modela, a dostava je osigurana s EU skladišta bez carine i poreza.

Bilo da tražite manji, kompaktniji električni bicikl ili pak pravi pravcati mountain bike s električnim pogonom ova dva modela bit će upravo ono što tražite.

Samebike 20LVXD30 je preklopni model s 20″ kotačima, opremljen 350W elektromotorom. Podnosi teret do 100kg, a postiže maksimalnu brzinu od 35km/h.

Na jednom će punjenju baterije ponuditi domet od 35-40km u isključivo e-pogonu, dok će pri asistiranom okretanju pedala, izdržati i do 60km.

Ima disk kočnice straga i sprijeda kao i svjetla te LCD monitor s putnim računalom.

U Tomtopu košta 645 eura uz brzu dostavu bez dodatnih dadžbina s njemačkog skladišta.

Ako biste ipak veći bicikl onda je za vas Samebike SH26 s 26″ kotačima. Fura izgleda pravog brdskog bicikla, a opremljen je 250W elektromotorom. Postiže maksimalnu brzinu od 30km/h, a domet na struji je do 35km dok će uz ispomoć pri okretanju pedala, izgurati i do 70km.

Opremljen je kvalitetnim disk kočnicama na oba kotača, baterija je skrivena u kostur, a ima i svjetlo sprijeda te LCD s putnim računalom.

U ponudi Tomtopa koja traje do isteka zaliha, košta 611.99 eura uz brzu dostavu bez poreza i carine s EU skladišta.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments