Pandemija uzrokovana koronavirusom koji nas maltretira već predugo, sad je i službeno odgodila MWC 2021 sajam u Barceloni. Novi termin je na ljeto iduće godine, u nadi da će tada situacija biti normalnija.

Ovogodišnji MWC 2020 samo je jedna u nizu svjetskih smotri i sajama, koji se zbog korone uopće nisu održali. Većina predstavljanja novih uređaja i konferencija za razvojne programere, umjesto uživo i sa sendvičima odigrala se online.

Posjet Barceloni za MWC 2018 i dalje mi je svjež u sjećanju. Što zbog cool tehnologija koje su tamo demonstirane, susreta uživo s mnogim bjelosvjetskim tehno bloggerima to i zbog fantastične klope na Samsungovu mega eventu za predstavljanje Galaxy S9 serije. Tu večer, onog Iberijskog pršuta u dobroj mjeri zbog mene nisu mogli dovoljno narezati.

Prilično sam uvjeren da ću se nekad opet zaletjeti na taj MWC jer U Barcelonu možeš ići 15 puta godišnje, a da ne dosadi.

Možda to opet bude baš iduće godine. Naime, umjesto planiranog termina u prvom tjednu ožujka, GSMA je danas službeno potvrdila odgodu i novi termin za kraj lipnja i prvi tjedan srpnja iduće godine.

Dakle, još bolje. Sunce, plaža, djevojke u ljetnim haljinama i novosti iz svijeta mobilnih tehnologija. To doba godine je malo čudno s obzirom na uobičajene cikluse predstavljanja uređaja ovih najrazvikanijih brendova, no možda se i oni prilagode.

Svi vole MWC, nadajmo se da će se doista i održati.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments