OnePlus svoj novi OnePlus 8T treba predstaviti 14. listopada, no novi wallpaperi koji će krasiti njegov zaslon već su se pojavili na internetu. Preuzmite cijeli paket sad i odmah.

Već smo prihvatili da ove jeseni neće biti OnePlus 8T Pro modela. OnePlusov direktor je pojasnio da još uvijek boljeg od OnePlus 8 Pro nema.

OnePlus 8T donijet će osvježenje modela OnePlus 8 u vidu 120Hz zaslona iste dijagonale. Imat će i nove kamere kamere na leđima, a izgledno i naprijed. Posljednji OnePlusov teaser najavio je ultraširoku selfie kameru.

Kako stvari stoje dobit će i nešto jaču bateriju, koja će popratiti 120Hz osvježenje ekrana, a punjenje će biti nikad brže pri 65W.

Doznali smo i da će OnePlus 8T unatoč zaslonu iste dijagonale u odnosu na prethodnika ipak biti viši i širi, a modul kamere na leđima sad više, nalik na konkurentske. Bit će četvrtast i u uglu umjesto na sredini kao dosad.

Bilo kako bilo, nekoliko dana uoči službenog predstavljanja, ekipa s xda developers objavila je cijeli paket novih OnePlus 8T wallpapera u punoj rezoluciji. Možete ih preuzeti s linka u nastavku i njima ukrasiti svoj aktualni OnePlus ali i bilo koji drugi telefon. Ni iPhone se ne bi zapalio kad biste na njegov zaslon postavili neki od ovih wallpapera.

Pregledajte pa se počastite:

Download OnePlus 8T Wallpapers

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
boky

Jos samo da se cijena odrzi na razini 7T i bit ce to odlican mobitel