U Tomtop webshopu na akciji su dva super cool električna bicikla koja će vas svakako zanimati. Oba modela se besplatno dostavljaju s njemačkog skladišta bez troškova poreza i carinjenja.

Ovaj 20-inčni Samebike preklopni e-bicikl, već nam je dobro poznat. Izrađen od legure aluminija pa nije težak, a dovoljno je snažan da izdrži teret od 150kg.

350W elektromotor pokreće ga do maksimalne brzine od 35km/h.

48V 10.4AH Baterija osigurava domet od 45-60km pri asistiranoj vrtnji pedala ili 35-40km u isključivo elektro pogonu.

Opremljen je Shimano mjenjačima brzina, disk kočnicama na oba kotača, LCD zaslonom s putnim računalom, i LED svjetlom sprijeda i reflektorom straga.

Pronađite ga u Tomtopu po cijeni od 645 eura uz besplatnu duty-free dostavu bez poreza i carine s njemačkog skladišta.

Onebot S6 16 preklopit ćete u samo 3 sekunde tako da ga lako možete ubaciti u prtljažnik ili ponijeti sa sobom. Budući da je izrađen od legure magnezija, nije težak. Masa mu je samo 18.5kg, a ponijet će osobu težine do 120kg.

Elektromotor snage 250W napaja se baterijom kapaciteta 18650 mAh, a napuni se za 3-5 sati. Zamjena baterije inače traje samo 5 sekundi pa ih možete imati i više.

Na jednom punjenju uz asistirano okretanje pedala, ima domet od 50km dok je domet bez okretanja pedala 15km uz maksimalnu brzinu 15km/h.

Onebot S6 16 preklopni e-bike nabavite u Tomtopu po cijeni od 559.99 eura uz besplatnu dostavu s njemačkog skladišta bez carine i poreza.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments