Ovih se dana šuška o tome da Samsung nasljednika Galaxy S20 serije planira predstaviti i ranije od uobičajenog. Nove informacije upućuju na predstavljanje već početkom siječnja.

Samsung svoju Galaxy S seriju u pravilu predstavlja krajem veljače ili početkom ožujka, no sve više toga ušućuje na raniji dolazak galaxy S21 serije flagshipa.

Nakon što su internetom počele kolati informacije o tome da Samsung namjerava skratiti ciklus, sammobile od svojih izvora u Aziji doznaje da će se to izgledno i dogoditi.

Samsung je nadavno počeo masovno štancanje komponenti za novu Galaxy S seriju pa i to upućuje na to da se nešto sprema.

Razloga zašto bi Samsung želio Galaxy S21 ili Galaxy S30 seriju predstaviti i ranije nije malo. Jedan od njih svakako bi mogao biti Huawei. Samsung možda želi maksimalno iskoristiti situaciju u kojoj se Huawei nalazi već dosta dugo.

Možda novu S21/S30 seriju žele dodatno odmaknuti od Fan Edition inačice, koju planiraju lansirati kasnije tijekom 2021.

Moguće je da planiraju postići i nekakav odmak od novog Galaxya Z Flip, koji je ove godine predstavljen zajedno sa S20 serijom.

U svakom slučaju prema onoj da gdje ima dima ima i vatre, ranije predstavljanje novih Galaxy S flagshipa iz Samsunga je posve izgledno.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Damjan

Neslužbeno da dolazi bez punjača i sa 7.2 incha LCD ekranom od 182hz.

Sir Oliver

Šljamsung, pokazalo se više puta, voli kopirati Jabuku, tako da gdje ima dima ima i vatre – moglo bi biti da neće biti punjača. Ta i oni se, više nego Apple, brinu za okoliš.

Amel Ljutic

De Olivere odvadi malo

Sir Oliver

A California jury ordered Samsung to pay Apple nearly $539 million as financial damages for copying patented design and utility features on the original iPhone in its own phones. – Nije to tako davno bilo, 2018

Sir Oliver

I nešto friško:
The most recent example involves a report out of Korea which claims that future Samsung devices may not ship with a charger in the box. And while everything is speculative at this point, ET News claims that Samsung might implement the change in early 2021. In other words, the follow-up to Samsung Galaxy S20 might ship with only the device and a USB cord in the box. Users interested in a charger would either have to supply their own or purchase one out of pocket.

Amel

Što više pratim Android svet sve više razmišljam preći na iPhone

Amel Ljutic

Nista Toni od toga, evo upravo citam demant. Stiže krajem Januara, prodaje ide Februar

Đubre

Jedan mjesec, januar ili u februaru . Dajte ljudi. Pa nismo dijeca.