Sad kad je cijela iPhone 12 serija uređaja u optjecaju, određeni broj korisnika požalio se na nekakav zeleni sjaj na zaslonu u određenim svjetlosnim ambijentima. Apple navodno istražuje i već planira ažuriranje, kojim će to ispraviti.

Kako to obično biva sa svom novom tehnologijom, takozvane “dječje bolesti” prvih šarži uređaja na tržištu nisu neuobičajene.

Tako su sad neki korisnici novih iPhone 12 modela prijavili zelenkasti odsjaj na zaslonima svojih telefona. Primjetan je samo u određenim uvjetima, najčešće u mračnim ambijentima i osvjetljenjem zaslona ispod određenog postotka.

Neće to biti prvi put da se OLED zasloni ponašaju tako pa ni u Apple taboru. Lani su sličan problem navodno imali određeni primjerci iPhone 11 Pro Max modela pa ga je Apple riješio softverski, ažuriranjem na iOS 13.6.1.

Ja takvu zelenjavu baš i nisam primijetio na ovim testnim primjercima, kojima se bavim ovih dana.

Čini mi se da ovakvo nešto, baš moraš tražiti da bi našao i spada u onu kategoriju “you can never unsee”. Drugim riječima, ako dosad sami niste na svojim modelima primijetili takvo zelenilo, bolje ni ne tražiti ga jer ako ga ugledate, viđat ćete ga stalno.

Apple je navodno svjestan tog zelenila i na ovim novim iPhone 12 modelima i radi na zakrpi.

Pratimo situaciju, a moje recenzije iPhone 12 mini i iPhone 12 Pro Max uređaja stižu uskoro.

Via

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danchibald

To korisnici ne znaju ispravno drzati uredjaj pod pravim kutem 😂😂😂