Huawei javlja da je njihov AppGallery, sad već treća trgovina aplikacijama po veličini, dodatno popunjen svježim domaćim aplikacijama. Doznajte jesu li stigle i one koje ste vi čekali.

Ponuda aplikacija i igara u Huawei AppGallery-ju raste iz dana u dan, a korisnici u trećoj najvećoj trgovini aplikacija na svijetu mogu pronaći pregršt globalnih, ali i velik broj lokalno popularnih aplikacija. Suradnje s lokalnim developerima pokazale su se vrlo uspješnima, a njihov izbor u AppGallery trgovini prilično je širok.

U AppGallery su tako nedavno pristigli George Erste Banke i HEP-ov m-hepi, kao i nekoliko inovativnih domaćih aplikacija. Među njima je i Sportyn, specijalizirana aplikacija za promociju, identifikaciju i selekciju vrhunskih sportaša, Book&Zvook, aplikaciju koja omogućuje slušanje sve popularnijih audio knjiga na hrvatskom jeziku, kao i Pričalica, najpopularnija domaća aplikacija za roditelje.

Pričalica omogućuje roditeljima da za svoju djecu kreiraju posebne priče. U aplikaciji je moguće personalizirati audio priče s imenom djeteta, a u ponudi je preko 50 različitih bajki i priča za djecu kojima je moguće odlazak na spavanje učiniti lakšim.

Kompanija je za svoje korisnike pripremila i posebnu ponudu. Svim kupcima FreeBuds Pro slušalica u aplikaciji Book&Zvook poklanjaju novu knjigu poznatog znanstvenika Igora Rudana „Očekujući vatre“ koja donosi njegova razmišljanja o izazovima 21. stoljeća.

Kako bi preuzeli audio knjigu, korisnici trebaju preuzeti Book&Zvook iz AppGallery trgovine i registrirati se sa svojom mail adresom. Nakon toga, u postavkama je potrebno odabrati „Iskoristi promo kod“ te unijeti serijski broj svojih novih FreeBuds Pro bežičnih slušalica (nalazi se na pakiranju). Knjiga „Očekujući vatre“ potom će ih dočekati u njihovoj audioteci.

U trgovini su otprije dostupne brojne aplikacije koje su dobro poznate hrvatskim korisnicima. U AppGallery-ju je moguće pronaći važne aplikacije banaka, npr. PBZ-a, Zagrebačke banke, OTP banke, Erste banke, RBA-e, HPB-a, a tu je i napredna bankarska aplikacija Erste Banke – Keks Pay.

Osim banaka, u trgovini su i aplikacije domaćih medija – Jutarnjeg lista, Večernjeg lista, 24 sata, Index-a, Dnevnika, Otvorenog radija, N1 TV-a, kao i aplikacije telekom operatera HT-a, MAXtv-a, Bonbona, A1, Tomata, Tele2 i Optima telekoma. Korisnici će u AppGallery trgovini lako preuzeti i aplikacije eGrađani, Multiplus card, Hrvatska pošta, Croatia osiguranje, Njuškalo, HAC ENC i HRT Meteo.

U Huaweiju svojim korisnicima nastoje kontinuirano pružati najkvalitetnije iskustvo i pristup svijetu mobilnih aplikacija. Uz 1+8+N filozofiju, kompanija je stvorila ekosustav različitih uređaja i omogućila korisnicima korištenje različitog hardvera unutar istog sučelja. U Huawei AppGallery u prosjeku stiže 5.000 aplikacija na tjedan, a pokrivene su sve kategorije.

Huawei kontinuirano surađuje s najboljim svjetskim tvrtkama za razvoj aplikacija kako bi ponudio širok izbor svim svojim korisnicima. Tvrtka također kontinuirano zapošljava globalne programere kako bi zajednički radili na proširenju ekosustava i na poboljšanju iskustva pametnih aplikacija.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sir Oliver

Ima nade za Huawei

du6mi

Nisam prorok ali mislim da će Kinezi ići do kraja s realizacijom trećeg OS-a sviđalo se to nekome ili ne, previše je tu love ulupano da bi se stalo na polovici puta. Trump je raznoraznim sankcijama stvorio veliku konkurenciju Googleu i Aplleu ali živi bili pa vidjeli

Gizda

I meni se čini da će biti tako.