Možda ste već i primijetili ali ako niste, nove bi vas WhatsApp značajke mogle razveseliti. Naime, Facebook je sad omogućio još veću dozu prilagodbe u najpopularnijoj chat aplikaciji na svijetu.

Već je neko vrijeme moguće odabrati pozadinu odnosno wallpaper u podlozi WhatsApp korespondencije. Sad međutim, najsvježija verzija Android i iOS aplikacije WhatsApp omogućuje odabir zasebne pozadine za svaki chat.

U podlozi poruka s curom ćeš sad ako to poželiš imati neka srčeka ili nešto vruće, a sa svekrvom kosture, aždaje i crne rupe.

Opcije zadanih wallpapera sad su dodatno proširene, a u ponudi su i zasebne pozadine za Bright i Dark mode ako ste jedni od onih koji danju furaju svjetlije, a navečer tamnije tonove. Tako će se i pozadina vaših chatova automatski mijenjati ovisno o dobu dana.

Facebook je omogućio i lakšu pretragu stickera i to prema tekstu i emotikonima.

Nadopunjeno je i stickerima Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) s temom COVID-19 pandemije.

U svakom slučaju poželite li za svaki chat postaviti drugu pozadinu s najnovijom verzijom aplikacije WhatsApp to možete. Unutar chata kliknite na tipku izbornika u gornjem desnom uglu i u padajućem izborniku odaberite “Pozadinska slika”.

Kod mene su te mogućnosti dostupne u WhatsApp aplikaciji za Android u verziji 2.20.207.5

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kucerab228

Ljepo ljepo. Dobro je znati dobre vijesti.😉😎👍🏾👍🏾👌👌