OnePlus fanovi to čekaju još od 2015. kada su se pojavile prve skice uređaja, a sad će izgleda konačno biti sporovedeno u djelo. OnePlusov Pete Lau potvrdio je na Twitteru prvi OnePlus smartwatch za početak iduće godine.

OnePlus se ove godine raspojasao telefonima ali i slušalicama, a kako stvari stoje, konačno će uskoro predstaviti i svoj prvi smartwatch.

OnePlus se tamo još 2015. ozbiljno igrao idejom o pametnom satu temeljenom na Android Wear platformi. Dizajn je već tada bio poprilično razrađen ali je odlučeno da projekt tada ipak neće sprovesti u djelo. Navodno nisu bili zadovoljni Android Wear OS-om, a zaključeno je da je bolje fokus zadržati na telefonima.

Pete Lau sad posve izravno najavljuje predstavljanje OnePlus smartwatcha za početak iduće godine.

Malo je toga zasad poznato o OnePlus satu, osim što se očekuje okrugli zaslon, mada ni to nije 100% sigurno. Naime, Oppo otkud OnePlus uglavnom povlači ideje i dizajn ima četvrtasti sat poprilično nalik na Apple Watch pa neće začuditi ni ako OnePlusov bude takav.

Ne zna se ni na kojem će to OS-u biti temeljena njihova čuka. Neki kažu Wear OS, a drugi pak da će imati inačicu OxygenOS-a.

Nadati se možemo da će ga pogoniti Snapdragon Wear 4100 koji bi i u kombinaciji s Wear OS-om iz Googlea trebao osigurati performanse kakve očekujemo.

Što vi očekujete od OnePlus smartwatcha?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sir Oliver

Očekujem da neće biti četvrtast