Teretane i sportski centri su zatvoreni pa tražite alternativne načine kako ostati u formi i u doba pandemije. U tom će vas slučaju vjerojatno zanimati ova pametna traka za hodanje i trčanje u sigurnosti vašeg doma. Preklopna je i zauzima 90% manje mjesta od uobičajenih, a dobiti je možete po akcijskoj cijeni uz duty-free dostavu s Eu skladišta.

Imena Walking Pad R1 Pro, ova pametna traka za hodanje i trčanje, praktično se preklapa pa dok nije u upotrebi može pod krevet ali i stojećki uz neki zid. Time zauzima značajno manje mjesta od tipične trake za trčanje (treadmill).

Izrađena je kvalitetno od legure aluminija, a podnijet će teret do 110kg. Pogodna je za hodanje i trčanje od 0.5 do maksimalnih 10km/h.

Podloga je protuklizna, opremljena sustavom za ublažavanje koraka, a tu je i sigurnosna ograda za koju se možete držati i na nju postaviti mobitel ili tablet.

Ima zaslon, a upravlja se jednostavno gumbima na okviru trake, daljinskim upravljačem koji se isporučuje u paketu ili pak s uparenog smartphonea, na kojemu možete i pregledavati vašu aktivnost.

Brzinom je lako upravljati i dinamički jednostavno koračanjem po traci, naprijed za ubrzavanje, više natrag za usporavanje ili po sredini za održavanje brzine.

Najveći adut ovog uređaja svakako je kompaktnost i praktičnost, a sad je na akciji u Cafago webshopu po cijeni od €475.99 uz duty-free dostavu s EU skladišta. Akcija je na snazi do kraja siječnja pa požurite.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments