Nikad nismo bili bliže novoj Galaxy S21 seriji, koju Samsung predstavlja danas. Tome svjedoči i ova puna šaka Galaxy S21 telefona, koja nam lijepo dočarava i razlike u veličini triju novih flagshipa kompanije Samsung.

Svi smo jedva čekali 2020. ostaviti iza sebe i baciti se u novu 2021. u nadi da će biti bolja. Tako su i velika imena smartphone industrije odlučila u 2021. krenuti iz treće umjesto iz prve.

Xiaomi je svoj prvi flagship za ovu godinu predstavio još prije kraja prošle godine, a Samsung će nikad ranije, već danas predstaviti svoju novu Galaxy S21 seriju.

Službeno predstavljanje počinje danas u 15 sati po našem vremenu, no tri su borca sad osvanula u rukama lika koji se na Twitteru predstavlja kao Mr.Techie.

Imamo i nikad bolji pogled na razlike u gabaritima, a dotični Mr.Techie komentira da je Galaxy S21 Ultra neobično debeo.

U njegovoj šaci, vidimo sva tri Galaxy S21 modela, sva tri s mat završnom obradom.

Pored njega Galaxy Note20 Ultra i iPhone 12 Pro Max izgledaju tanko poput britve, kaže Mr.Techie.

Tu vidimo i tri boje kućišta, no znamo da će ih biti još.

Samsung će danas svoj Unpacked prenositi i uživo, a nemojte propustiti ni novi Techpresso na kanalu SmartphoneHrvatska na temu nove Galaxy S21 serije odmah iza predstavljanja.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments