Xiaomi Mi 11 još uvijek čekamo na hrvatskom tržištu, a ja nestrpljivo testni primjerak, koji stiže ovih dana. Uz njega ćemo kako stvari stoje uskoro upoznati ne jedan već dva još jača Mi 11 modela. Mi 11 Pro potvrđen je na videu s kožom i periskopskom kamerom na leđima.

Da će Mi 11 dobiti Ultra brata vidjeli smo prije nekoliko tjedana kad je dotičnim osvanuo u videu. Na leđima će donijeti još veći modul s ozbiljnijim kamerama ali i malenim sekundarnim zaslonom za prikaz obavijesti ali i pomoć pri kadriranju selfija glavnom kamerom.

Zbog njega su ćakule o Mi 11 Pro pale u drugi plan, a pomislili smo da ga možda neće ni biti. Xiaomi ipak neće propustiti priliku lansirati barem tri Mi 11 modela pa danas imamo svojevrsnu potvrdu da stiže i Mi 11 Pro.

Istini za volju, ovdje nemamo Mi 11 Pro telefon u punom sjaju ali se netko dočepao stražnje šasije, koja će ga prekrivati.

Čini se da je riječ o onim poleđinama od lažne kože kakve nudi i Mi 11 obični, a dostupne su u nekoliko zanimljivijih boja.

Gore lijevo, još je veća grba kamere s tri otvora različitih veličina i oblika. Ovaj četvrtasti vjerojatno nam potvrđuje periskopsku telefoto kameru, a vidjet ćete i natpis 50x. Riječ je svakako o digitalnom zumu.

Najmanji otvor, vjerojatno je ultraširoka kamera, a ovaj zadnji, okrugli veći, glavna pucaljka. 50MP izgledno se odnosi na Samsungov ISOCELL GN2 senzor kamere koji softverskim čarolijama snima i 100MP fotke.

Zanimljivo u svakom slučaju.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
UVIJEK VJERNI

Koža na pametnom telefonu? Prva asocijacija mi je LG G4.
Bio je sjajan uređaj!