Prednarudžbe za OnePlus 9 seriju kreću danas, a tvrtkin direktor Pete Lau već se pohvalio impresivnim rezultatima. Tvrdi da je interes za OnePlus 9 serijom čak 324% veći no za OnePlus 8 seriju prošle godine.

OnePlus 9 serija ima važan zadatak, a to je između ostaloga i opravdati 16% više cijene od prethodnika. OnePlus telefoni izišli su iz kategorije flagship killera od modela OnePlus 7 na ovamo mada su njihove cijene i dalje poprilično niže od cijena Galaxy S serije.

Opravdati još više cijene od lanjskih OnePlus 9 Pro teško će super performansama, cool dizajnom, izvrsnim zaslonom i autonomijom popraćenom brzim punjenjem. Neće baš ni vodootpornim kućištem pa ni dugom softverskom podrškom.

Morat će to učiniti kamerama jer taj je dio priče realno jedini, kojim sve ovo vrijeme OnePlus telefoni zaostaju za Samsung, Huawei i Apple perjanicama.

Je li suradnja s kompanijom Hasselblad rješenje tog problema pokazat će vrijeme. OnePlus 9 serija tek je prva s Hasselblad čarolijama pa je teško suditi.

Čini se da u tome ipak ima nečega, a tako sugerira i navodno odličan početak pretprodaje OnePlus 9 serije. Lau na Twitteru objavljuje da je OnePlus 9 serija prvog dana prednarudžbi zabilježila 324% veći interes od OnePlus 8 serije prošle godine.

Hoće li se prodaja nastaviti tako jako i u tjednima i mjesecima koji predstoje teško je reći.

Lau u međuvremenu gubi još jednog važnog člana svojeg tima – šefa marketinga Kylea Kianga pa tim previranjima u kompaniji valjda još nije kraj.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Litra

Hvalite me usta moja

Mustafa

Haha, baš tako. OnePlus 9 je čist promašaj, verzija Pro je preskupa, pritom, konkurencija nudi bolje za isti novac, ali i manje.

Jezo

Kratko receno ,,,lazu ..samo pumpaju ljude cuj 324 posto ha ha

Sir Oliver

Moguće. S obzirom na pandemiju, prošle se godine ljudi nisu baš lomili kako bi uboli novi telefon. Kako je ljudima već pun “k” pandemije, možda se to ove godine promijenilo. Netko će to već moći potkrijepiti ili opovrgnuti relevantnim podacima.

Marko marko

Kamera , na koju su povukli toliki skok u pretprodaji , nije ništa posebno . Opet kaskaju za najboljima …
Možda im suradnja sa Hasselbladom idućih godina donese kakva značajnija poboljšanja
A možda će to ostati na marketinškom triku
A možda ih je hasselblad samo prodao maglu i uzeo pare
Mozda