Webshop Cafago želi da doznate o njihovoj novoj akciji u kojoj možete naručiti cool mini dron opremljen 4K kamerom i Android 10 4K TV Box za smiješne pare uz duty free dostavu.

Ime mu je CS02 WiFi FPV a u zbilji je mini dron na daljinsko upravljanje opremljen s četiri propelera i 16MP kamericom koja snima video u 4K kvaliteti.

Zahvaljujući svojem preklopnom karakteru izuzetno je kompaktan za prenošenje i pohranu, a u paketu dolazi s rezervnim propelerima i odbojnicima kao i daljinskim upravljačem.

Zahvaljujući značajkama automatsko polijetanja i slijetanja, ovim dronom mogu upravljati i početnici. Domet odnosno maksimalna udaljenost je 30-50m što je i domet daljinskog upravljača.

Punjiva baterija na jednom punjenju jamči oko 13 minuta leta.

Vaš može biti za samo €24.69 uz besplatnu duty free dostavu.

Ako ste pak u potrazi za cijenom povoljnim Android TV Box-om s podrškom za 4K video, Cafago nudi X96Q isto tako po povoljnoj cijeni.

Ima 2GB RAM-a i 16GB proširive podatkovne memorije, a s televizorima se povezuje HDMI izlazom kroz kojeg šalje 1080p signal. Ima i stari AV izlaz za povezivanje sa starim kantama od televizora.

Dolazi s daljincem u paketu, a internetsku vezu ostvaruje ili LAN-om ili putem Wi-Fi veze, kako vam draže.

Ovaj Android TV Box skromnih mogućnosti košta tek €22.94 uz besplatnu duty free dostavu.

Pri narudžbi svakako odaberite duty free dostavu!.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Davor

Jeftino no ništa posebno

Last edited 14 days ago by Davor