Fitbit je predstavio svoju novu fitness narukvicu imena Fitbit Luxe, a kako joj ime i sugerira namijenjena je onima s istančanim ukusom za lijepo i osjećaju se fensi šmensi. Kao i fitness narukvice za 30-tak dolara, Fitbit Luxe broji korake, mjeri puls i SpO2 za 150 dolara ali izgleda lijepo.

Istina je da većina pametnih narukvica danas, a pogotovo cijenom povoljnijih ne izgleda nešto naročito lijepo. Fitbit inače od siječnja vlasništvu Googlea, odlučio je ponuditi nešto finije.

Fitbit Luxe

Fitbit Luxe nudi upravo to – fitness narukvicu zamaskiranu u nakit. Zahvaljujući premium materijalima korištenim pro izradi samog kućišta, uz izmjenjive remene, Fitbit Luxe zaista može izgledati kao komad nakita.

Inače je opremljena lijepim AMOLED zaslonom osjetljivim na dodir. On je i jedini način interakcije s korinisčkim sučeljem jer inače nema fizičkih gumba.

Na tom će se zaslonu osim vremena prikazivati i obavijesti koje pristižu s uparenog smartphonea kao i informacije o prevaljenim koracima, udaljenostima, otkucajima srca, SpO2 vrijednostima i kvaliteti sna.

SpO2 praćenje navodno će biti otključano naknadno, a automatski će pratiti preko 20 aktivnosti, menstrualni ciklus i slične wellness parametre.

Vodootporna je do 50m pa je pogodna i za plivanje.

U ponudi će biti hrpa remena na izbor, od silikonskih preko onih od tkanine pa sve do onih od nehrđajućeg čelika koji koštaju kao cijela narukvica.

Ako Fitbit Luxe vidite na svojem ili zapešću svoje bolje polovice, znajte da pretprodaja kreće sad, a isporuke kreću u svibnju. Cijena: 150€

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments