Sve vas u potrazi za cijenom povoljnim ergonomskim bežičnim mišem zanimat će Trust OZAA. Riječ je o kvalitetnom i preciznom mišu za računala opremljenom punjivom baterijom sa 6 tipki i podesivim DPI. 

Trust OZAA nastaje po uzoru na vjerojatno i najbolji bežični miš na tržištu –  Logitech MX Master. Od njega je pak značajno jeftiniji, a ponudit će približno jednako iskustvo korištenja. 

U paketu… 

U prodajnom pakiranju uz OZAA miš dobit ćete upute, RF USB dongle za povezivanje s računalom, 150cm mikro USB kabel za punjenje baterije i upute. 

Ergonomski oblikovan 

Ergonomski dizajn namijenjen dešnjacima, jamči ugodno dugotrajno korištenje uz glatko klizanje po raznim podlogama. Izrađen je u potpunosti od solidne plastike i pod prstima ostavlja dobar dojam. Po bokovima je izrezbaren što jamči bolji grip, a bez iritacije kože. 

Trust OZAA

Opremljen je sa sveukupno 6 tipki i dva kotačića, jedan na vrhu i drugi na boku namijenjen klizanju palcem desne ruke. 

Dvije glavne tipke LM i RM opremljene su preciznim i tihim mikro prekidačima pa će odgovarati svima koji vole tihi rad miša bez previše klikavih zvukova. 

Gornji kotačić namijenjen glatkom okomitom scrollanju kroz sadržaje, ima jasan klik pod prstom i jamči preciznost u radu. 

Gore je i okrugli DPI gumb kojim ćete s lakoćom dinamički mijenjati DPI ovisno o onome što radite, a klikanjem birate između 800, 1200, 1600 i 2400 DPI. 

Sam senzor s donje strane je optički i pokazao se preciznim i pouzdanim kako na podlozi za miša tako i na glatkom radnom stolu. 

Na vrhu je i notifikacijska LED-ica kao indikator napunjenosti baterije i odabira DPI vrijednosti. 

Na lijevom boku je opremljen još jednim kotačićem za scrollanje palcem te dvjema ipak nešto glasnijim tipkama s duljim hodom, a zadano odrađuju funkcije Natrag/Naprijed. 

Pogled sprijeda otkriva mikro USB port za punjenje interne baterije. Pripadajući kabel je u paketu i s 150 cm dovoljne je duljine za punjenje dok je u uporabi. 

S donje strane osim otvora optičkog senzora nalazi se i glavna sklopka za uključivanje/isključivanje miša. Inače se nakon perioda nekorištenja miš automatski isključuje i ponovno uključuje na pokret. 

S računalom se povezuje putem RF USB 2.0 dongla, a pokazalo se da vezu održava stabilno i do 10m udaljenosti. 

Kompatibilnost 

Kompatibilan je s Windows, Chrome i Mac OS računalima ali i s Android tabletima i Android TV Boxovima. 

Ocjena 

Mene je Trust OZAA jako lijepo poslužio pri radu u Officeu, video edit alatima ali i za povremeno igranje. Precizan je, udoban, a nema brige ni oko autonomije koju jamči ugrađena, punjiva baterija kapaciteta 450mAh.  

Sve u svemu riječ je o vrlo dobru mišu povoljne cijene i kao takvog nije ga teško preporučiti. 

Usporedi cijene mobitela Nabava.net

Svi mobiteli na jednom mjestu.

Nabava.net ti omogućava pretragu i usporedbu cjelokupne ponude mobitela na hrvatskom tržištu.

Koliko košta i gdje kupiti Trust OZAA? 

Prodaje se po preporučenoj cijeni od 269 kuna i za taj novac teško da se može dobiti više. 

najbolji izbor mobitela mobis.hr

Pronađite ga u ponudi trgovina Elipso, Pevex, Emmezeta, Svijet Medija, Harvey Norman, Ronis, Vacom računala, bazzar.hr, Žuti Klik i drugim Trust prodajnim mjestima. 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments