oneplus watch službeno

Prvi smartwatch kompanije OnePlus od strane svjetskih recenzenata nije baš dočekan naročito pozitivno. Dobra vijest je da OnePlus Watch upravo dobiva svoje prvo ažuriranje, koje ispravlja dobar dio njegovih nedostataka.

Čini se da se OnePlus možda i zaletio lansiranjem OnePlus Watch sata pa stoga već sad i šalju ažuriranje, kojemu je zadatak zaliječiti one dječje bolesti.

Mnogi su naime prijavili nekonzistentnost u praćenju sportskih aktivnosti, ispade GPS-a i izostanak nekih očekivanih značajki.

Prvo OTA ažuriranje nosi oznaku B40, a na OnePlus Watch donosi poboljšanja u praćenju aktivnosti, precizniji i pouzdaniji GPS, bolje performanse i glađi rad, optimizacije praćenja otkucaja srca pa i poboljšanja u sustavu obavijesti u smislu ikonica aplikacija.

Ono što se još ipak čeka, a najavljeno je da stiže je otključavanje praćenja najavljenih 110 različitih aktivnosti kao i implementacija Always ON zaslona. Dodat će i opciju okidanja fotografija na daljinu s uparenog telefona.

Ja OnePlus Watch na testu očekujem ovih dana pa ćemo vidjeti što može.

OnePlus Watch košta 159€. Mislite li da je vrijedan pažnje?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
He3.14 black

Kupih prije tjedan dana Xiaomi GTR 2e. Ne zelim da se mogu javljati i pricati preko moba. Koristim za korake i trening. Povezem Bluetoothom navecer da se sinkronizira. Baterija je trenutno na 70% xD

Placen 850kn na ekupi na akciji. Preporuka svima tko gleda jaku bateriju.