Samsung se posve očito trudi biti bolji u ažuriranjima no prije i ide im prilično dobro. Galaxy S21 serija već dobiva ažuriranje koje sa sobom osim poboljšanja kamere donosi i svibanjsku sigurnosnu zakrpu.

Samsung se prošle godine obvezao sve svoje top modele ažurirati s tri velike nadogradnje Androida te sigurnosne zakrpe i dulje od toga. Isto su naknadno proširili i na određene modele serije Galaxy A. Sve to svakako im ide u prilog.

Svoju Galaxy S21 seriju od službenog predstavljanja do danas, ažurirali su već toliko puta da je teško pratiti, a svako je sa sobom donijelo poboljšanja i optimizacije.

Vlasnici Galaxy S21 modela u Njemačkoj sada prijavljuju još jedno pozamašno ažuriranje, teško preko 1GB. Sa sobom donosi dodatne optimizacije u radu kamere i Quick Share značajke.

Ono što zanimljivo što to ažuriranje oznake G998BXXU3AUDA za Galaxy S21 Ultra sa sobom donosi i svibanjsku sigurnosnu zakrpu od Googlea, premda u svibanj još nismo ušli.

Donosi li ovo ažuriranje još kakve blagodati, vidjet ćemo kad se pojavi i kod nas, a trebalo bi svaki tren ako već nije.

Jeste li se i sami počastili nekim od Galaxy S21 modela? Pohvalite se svojim iskustvima.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Amel Ljutic

Omaklo im se 😎

olrak

Samsung se pošteno popravio kod ažuriranja softvera…Samo neka tako nastave.