Iz Cafago webshopa javljaju o akciji na još, jedan zanimljiv Android TV Box iz njihove ponude, koji će vaš tupavi televizor pretvoriti u Smart TV. Košta samo €38.99 uz duty free dostavu.

X88 Pro je mini Android Tv Box kojeg ćete lako priključiti na vaš televizor što će ga onda automatski pretvoriti u svojevrstan Smart TV s pristupom internetu, Netflixu, YouTubeu ali i Android igricama ako je to ono što tražite.

Kompaktan je, a ipak opremljen hrpom portova. Uz HDMI i AV izlaze kojim ćete ga priključiti na televizor ima još i dva USB Porta te utor za memorijske kartice ali i LAN za žični pristup mreži uz Wi-Fi.

U paketu s njim dolazi naravno i daljinski upravljač.

Ovaj bi TV Box trebao ponuditi i vrlo dobre performanse uz podršku za 4K rezoluciju. Pokreće ga četverojezgreni S905X3 64bit Cortex-A55čip s Mali-G31 MP2 grafikom, a ima 4GB / 32GB RAM-a odnosno podatkovne memorije.

Uz implementiran Bluetooth lako ćete na ovaj box priključiti i eksternu tipkovnicu i miša bez da zauzimate USB portove.

U ponud Cafaga je do kraja 5. mjeseca po cijeni od samo €38.99 uz duty free dostavu.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Arčer

Odlične specifikacije za cijenu. Pretpostavljam kao i prošli Android TV uređaji sa Cafaga, i ovaj ima samo Widevine L3, i ne može se sa njim gledati Netflix, HBO itd u HD rezoluciji. Samo 480p.