Vi koji redovito pratite objave na ovom portalu i YouTube kanalu znate da već desetak dana za vas nosim OnePlus Watch. Recenzija stiže uskoro, a drago mi je što je današnje ažuriranje ispravilo jedan od njegovih ključnih nedostataka.

OnePlus Watch prvi je pametni sat kompanije OnePlus predstavljen zajedno s OnePlus 9 serijom telefona. Nije to i njihov prvi nosivi gadget jer su početkom godine lansirali i OnePlus Band narukvicu.

OnePlus Watch svjetske recenzente nije baš oduševio, a opći dojam je da se tvrtka požurila lansirati ga u donekle nedovršenom izdanju.

Opremljen lijepim minimalističkim dizajnom i nadasve izvrsnim AMOLED zaslonom, OnePlus Watch zaista ima još toga za ponuditi ako ga softverski podrže onako kako su i obećali.

Čini se da rade na tome pa ovo novo ažuriranje pegla neke bugove ali donosi i ono što mnogi od smartwatcha i očekuju, a to je Always ON prikaz sata.

Na ovom novom softveru OnePlus Watch zaista nudi stalno uključen zaslon no s upozorenjem da će to značajno skratiti autonomiju.

Prema mojim dosadašnjim dojmovima, realno se može očekivati punjenje jednom tjedno, a koliko će ga skratiti stalno uključen zaslon, doznat ću u sljedećih nekoliko dana do full recenzije.

Ima tu OnePlus još stvari koje su obećali dodati pa možda dočekam i to.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Litra

Oneplus watch ili huawei gt2 pro?

Cungalunga

Ja bih huawei uzeo