OnePlus OxygenOS slovi jednim od najboljih Android sučelja na tržištu, a tvrtka konstantno radi na njegovu poboljšanju. OxygenOS 12 donijet će još jedno za koje inspiraciju opet vuče iz konkurentskog tabora.

OxygenOS 11 temeljen na Androidu 11 napravio je popriličan iskorak u dizajnerskom smislu odmaknuvši se od ranijih izvedbi osvježenim ikonicama i vizualima poprilično inspiriranih One UI sučeljem iz Samsunga.

OxygenOS 11 vs One UI 3.0

Na prvu loptu najzagriženiji OnePlus fanovi nisu ga baš dobro prihvatili no kad se ispostavilo da novi izgled nije narušio ono što OxygenOS čini oduvijek – brzina i fluidnost u radu, strasti su se smirile.

Dapače, naučili smo uživati u niže postavljenim interaktivnim elementima sučelja, što je na ovim velikim zaslonima danas itekako praktično.

Čini se da će OnePlus posuditi još toga iz Samsungova tabora, mada isto možemo pronaći i kod Xiaomia, Huaweia i drugih samo ne Applea, a to je sustav Tema za prilagodbu izgleda sučelja.

Naime, i dosad je OnePlus launcher primao pakete ikonica, no prema najavi na OnePlus službenom forumu, OxygenOS 12 dobit će puno više od toga. Sprema se izgleda Trgovina temema, kroz koju će developeri plasirati svoje uratke.

OnePlus putem svojeg OnePlus Open Ears Foruma poziva zajednicu na diskusiju i prijedloge na tu temu.

Što mislite o tome? Podržavate li implementaciju Tema na OxygenOS? Koristite li uopće mogućnosti koje nude Teme na vašem aktualnom telefonu?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Cory

To mi je bas falilo na mojem OP6

Marko marko

Podržavam 😀