Brojni su se vlasnici modela iPhone 11 serije nakon ažuriranja na iOS 14 požalili na nepouzdan indikator napunjenenosti baterije. iOS 14.5 donio je fix u vidu rekalibracije baterije.

Ako dakle koristite iPhone 11, 11 Pro ili 11 Pro Max i dojma ste da se ne možete pouzdati u autonomiju svojeg uređaja, iskusili ste nagla ili intenzivnija pražnjenja baterije, ovo bi trebalo biti rješenje za vas.

Navedeni modeli ažuriranjem na iOS 14.5 u Postavkama su pod Baterija/Zdravlje baterije ugledat će poruku naslova Important Battery Message.

U njoj stoji da je pokrenuta rekalibracija baterija koja će potrajati i nekoliko tjedana, a rezultirat će realnim prikazom maksimalnog kapaciteta baterije i njene perfromanse.

Nakon što postupak rekalibracije završi, poruka s vrha će nestati, a korisnik će dobiti prikaz stvarnog maksimalnog kapaciteta baterije.

Nije neuobičajeno da tijekom postupka rekalibracije, koji je kao što vidite podulji, ugledate poruku  ‘Unable to recommend service‘, no ako rekalibracija ne uspije, baterija je degradirala toliko da je za zamjenu.

U tom ćete slučaju na vrhu uočiti poruku koja sugerira besplatnu zamjenu baterije u ovlaštenom Apple servisnom centru.

Kakva su vaša iskustva?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
da11

hahaha Apple ponovo usporava iphone to je jedina istina.

Taw

kinezima nije potrebno usporavanje oni su već dovoljno usporeni nema gde više.

Alexxx

Kad si primijetio prvo usporavanje kod sebe? 🙃🤣😂🙂