Isprobao sam Trust Tyro web kameru s mikrofonom kompatibilnu s Windows i Mac računalima, povoljne cijene i ekstra jednostavne instalacije. Sve o ovoj cool web kameri doznajte iz još jedne kratke i slatke recenzije. 

Trust Tyro je Full HD web kamera s autofokusom i ugrađenim mikrofonom za jasnu kvalitetu zvuka. Koristiti je možete za konferencijske video pozive i streaming potrebe. 

Isporučuje se s USB 2.0 kabelom duljine 150 cm, a postavlja se na monitor, vlastitu nogu ili priloženi mini tripod. 

Kamera lovi kadar širine 65 stupnjeva i opremljena je automatskim podešavanjem balansa bijele boje za čistu i oku ugodnu sliku u svim svjetlosnim uvjetima. 

Autofokus jamči da će osoba ispred nje uvijek biti jasno u fokusu. 

Kompatibilna je s Windows PC računalima i prijenosnicima kao i Mac OS računalima od Leoparda i novijim. 

Snima video u 1080p rezoluciji pri 30 sličica u sekundi, a ugrađeni mikrofon jamči jasnu kvalitetu zvuka pri snimanju. Može okidati i 2.1MP fotografije formata 16:9. 

Kompaktna je i oku ugodna dizajna dimenzija 35x115x80 milimetara pa neće zauzeti puno prostora ni pri transportu. Priloženi tripod također može biti vrlo praktičan, nudi podešavanje nagiba kamere, a teleskopske nožice na izvlačenje nude više visina do maksimalnih 20-tak centimetara. 

Za povezivanje s kompatibilnim računalima, nije potrebna nikakva posebna instalacija. Priključivanjem na slobodan USB port, računalo automatski prepoznaje uređaj i spreman je za rad. 

Trust Tyro web kamera u maloprodaji košta 349 kuna odnosno oko 46 eura i za tu lovu nudi kvalitetno rješenje za video konferencije i streaming potrebe. 

najbolji izbor mobitela mobis.hr

Pronađite je u ponudi trgovina Elipso, Pevex, Emmezeta, Svijet Medija, Harvey Norman, Ronis, Vacom računala, bazzar.hr, Žuti Klik i drugim Trust prodajnim mjestima. 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments