Predstavljanje zanimljivih Trust gaming dodataka za računala i igraće konzole nastavljam osvrtom na Trust Buzz mikrofon zanimljivih značajki i prihvatljive cijene. 

Bavite li se kao ja snimanjem recenzija ili ste uronili u vode danas mega popularnog vlogganja i streamanja, jedna od glavnih stavki je kvalitetan zvuk. 

Pri snimaju u pokretu izbor mikrofona svodi se na na ugrađeni mikrofon na uređaju kojim snimate ili eksternim mikrofonom kojeg priključujete na uređaj za snimanje. 

Za snimanje u studiju ili doma, opcija je više pa se možete odlučiti i na tip mikrofona, kojeg ću vam predstaviti danas. 

Riječ je o kardioidnom tipu mikrofona namijenjenom snimanju visoko kvalitetnog glasa za internetske audio-video distribucije, video blogove, glazbene snimke ili prijenos na uslugama YouTube i Facebook. 

Osjetljivost ovog mikrofona deklarirana je na 36dB, a na PC računalo, laptop ili pak igraću konzolu priključuje se putem USB priključka. 

U prodajnom paketu koje izgleda vrlo premium, Trust Buzz se isporučuje s USB priključnim kabelom duljine 180cm, nosačem za izolaciju od udaraca i vibracija te stalkom s metalnim tronošcem. Tu je još i univerzalno postolje za pričvršćivanje vijcima od 5/8” koje odgovara većini ručica mikrofona. 

Kardiodidni način snimanja jamči visoku preciznost i jasan zvuk bez pozadinske buke, hvatajući izvor zvuka koji dolazi od sprijeda, ignorirajući zvukove iz drugih smjerova. 

Isprobao sam ga s PC računalom za snimanje zvuka kroz Adobe Premiere Pro alat za montažu videa kao i na Playstation 4 konzoli. Kvaliteta zvuka zaista je vrlo dobra, što ćete čuti i u video osvrtu ispod. 

Uz PC i Mac OS računala i prijenosnike, Trust Buzz mikrofon kompatibilan je i s PS4, PS4 Original, PS4 Pro, PS4 Slim, PS5 igraćim konzolama.  

Tražite li dakle dobar, a cijenom povoljan mikrofon za streaming i slične zadaće, ovaj mikrofon nije teško preporučiti. 

najbolji izbor mobitela mobis.hr

Ovaj mikrofon možete nabaviti po cijeni od 549,00 kn u ponudi trgovina Elipso, Pevex, Emmezeta, Svijet Medija, Harvey Norman, Ronis, Vacom računala, bazzar.hr, Žuti Klik i drugim Trust prodajnim mjestima. 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments