Dok čekamo da nam Apple sutra predstavi iOS 15, evo još malo glasina iz njihova tabora. Kompanija će navodno do kraja ove godine uz iPhone 13 mini predstaviti još jedan uređaj s mini u imenu.

Neki će reći da najbolji proizvod iz Applea nije ni iPhone ni MacBook već ono između – iPad. Da u tome ima nešto svjedoče i prodajni rezultati i tržišni udio kojeg Appleov tablet i dalje drži.

Novi modeli iPada dobili su osvježen dizajn i M1 čip ispod haube, a one koji žele kompaktniji tablet, navodno će ga dobiti do kraja ove godine.

Prema neslužbenim informacijama Apple nakon tri godine priprema novi iPad mini, koji će nakon šest godina konačno, doživjeti redizajn, piše Bloomberg.

Priča se da će taj novi iPad mini, stanjivanjem okvira i uklanjanjem fizičke tipke Home u sličnim gabaritima, implementirati veći zaslon. Šuška se o dijagonali od 8.5 do 9 inča, za razliku od 7.9″ kojeg fura iPad Mini iz 2019.

Uz taj iPad mini, koji će zasigurno naći poklonike, Apple će navodno predstaviti i jeftiniji iPad za studente.

Koristite li tablet? Kojeg bi preporučili?

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Sir Oliver

Da. iPad

dbjelovarcan

iPad 5, mini2 i galaxy tab s6. Osobno mi je galaxy tab najčešće u rukama, baš mi savršeno odgovara. Inače, bolja polovica još uvijek koristi iPad 2 (već deset godina !) za posao i kaže da će ga zamijeniti kad umre…a baterija drži 3 do 4 dana bez greške. Ovaj novi mini me stvarno zanima.