Zagrebačka Banka odsad podržava Google Pay za sve korisnike njihovih usluga i Android telefona. Podržane su Mastercard, Maestro i Visa kartice.

Dosad je u Hrvatskoj podržavala Privredna Banka Zagreb, a mnogi su se snašli otvaranjem besplatnog Revolut računa. Nadajmo se da će i ostale komercijalne banke u Hrvatskoj u skorije vrijeme uvesti isto.

U nastavku doznajte više iz službene objave za medije:

Zagrebačka banka za svoje klijente uvela Google Pay

Google Pay zamijenio je uslugu plaćanja putem m-novčanika

Zagrebačka banka kontinuirano ulaže u digitalizaciju svojih kanala kako bi svojim klijentima ponudila najnaprednije usluge. Za svoje klijente, korisnike Android uređaja, Zagrebačka banka od 17. lipnja uvela je mogućnost mobilnog plaćanja putem Google Pay aplikacije.

Google Pay zamijenio je uslugu plaćanja putem m-novčanika kao novi oblik kartičnog plaćanja mobilnom aplikacijom. Google Pay nudi brz, jednostavan i siguran način beskontaktnog plaćanja koji je prihvaćen na bilo kojem beskontaktnom prodajnom mjestu  diljem svijeta – u trgovinama i u različitim mobilnim aplikacijama. Za plaćanje klijenti ne moraju čak ni otvoriti aplikaciju Google Pay, dovoljno je samo otključati zaslon mobilnog uređaja i prisloniti mobitel uz POS uređaj prodajnog mjesta do pojavljivanja kvačice.

Klijenti će moći u svoj digitalni Google Pay novčanik povezati individualne Maestro, Mastercard i Visa kartice Zagrebačke banke.

Korištenje Google Pay aplikacije dostupno je svim klijentima Zabe, korisnicima pametnih telefona koje pokreće operativni sustav Android Lollipop 5.0+ ili noviji koji podržava NFC tehnologiju.

Detaljnije upute o korištenju Google Pay aplikacije klijenti mogu pronaći na službenoj web stranici Zagrebačke banke.

Pitanje za vas: Koristite li sami neki oblik beskontaktnog plaćanja mobitelom?

Prethodni članakWindows 11 podržava Android aplikacije!
Sljedeći članakMIUI 13 i Mi Mix 4 već u kolovozu?
Gadget manijak i zaljubljenik u sve smart i phone. SmartphoneHrvatska.com i istoimeni YouTube kanal od 2011. uređuje, piše i vodi samostalno unatoč dvoje živahne djece i dva posla. Sve pod motom "Dok ide, ide" i "Dobro je dok je glava na ramenima".
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Dejan

G Pay od prvog dana kako je u ponudi PBZ-a.
PIN sam skoro zaboravio jer za kreditne kartice nema limita od 250 kn.
Otključaj i plati.
Odlično je što možeš vidjeti kroz aplikaciju gdje si točno (prikaz lokacije) i kada platio neku transakciju.