Webshop Cafago poručuje da je kod njih na akciji s čak 50% popusta zanimljiv električni romobil dometa 28 kilometara i motorom snage 350W. Osigurana je i duty-free dostava s EU skladišta.

Ako ste u potrazi za danas sveprisutnim električnim romobilom, zanimat će vas ovaj oznake ESL85 iz ponude Cafago webshopa. Opremljen je 8.5-inčnim kotačima za udobnu vožnju i jakom baterijom koja će ponuditi do 28km dometa na jednom punjenju.

Pokreće ga snažan motor snage 350W, koji će ponijeti teret mase do 125kg. Maksimalna brzina koju postiže je 25km/h, a savladat će i uspone nagiba 15°- 20°.

Izrađen je od legure aluminija pa ni nije težak za transport. Tu je praktično i što se upravljač preklapa pa ćete ga lako unijeti u automobil, javni prijevoz ili pospremiti dok nije u upotrebi.

Opremljen je LED svjetlima sprijeda i straga pri čemu ovo straga ima i funkciju kočionog svjetla.

Na upravljaču su poluga kočnice, zvonce i zaslon na kojemu prikazuje brzinu kretanja te informacije o statusu baterije.

Uz pomoć gumba na upravljaču kontrolirate svjetla, birate jedan od tri režima vožnje i uključujete odnosno isključujete romobil.

Putem Bluetootha se uparuje s pametnim telefonima s kojih ga možete zaključati, a na velikom zaslonu i pregledavati putne statistike.

ESL85 izgleda i zvuči kao klon Xiaomieva Mi Scootera, a u u ovoj je akciji čak 50% jeftiniji i tvoj može biti za samo €229.99 uz duty-free dostavu s Cafagova njemačkog skladišta. Požurite akcija traje do kraja listopada.

Prethodni članakHladan tuš: Ipak ništa od pet godina ažuriranja Androida za Pixel 6 seriju
Sljedeći članakXiaomi uskoro predstavlja Redmi Note 11 seriju
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments