Sve korisnike Apple iPhone telefona, kojima baterije nikad dosta zanimat će ovaj bežični PowerBank kapaciteta 5000mAh, a kompatibilan je s Apple MagSafe tehnologijom. Produljit će autonomiju iPhonea za do 36 sati, a cijena je povoljna.

Apple je iPhone 12 serijom implementirao MagSafe sustav punjenja i dodatne opreme. On koristi kružno postavljene magnete na poleđini svojih iPhonea, kako bi prilijepio i prezizno pozicionirao bežične punjače ali i drugu dodatnu opremu.

Upravo MagSafe koristi i ovj Cellularline MAG bežični PowerBank kapaciteta 5000mAh. On će se tako prilijepiti na leđa telefona iPhone 12 i novijih i sigurno i bez pregrijavanja puniti njihove baterije i nadodati sate korištenja.

Cellularline MAG bežični PowerBank nije odveć težak i glomazan s obzirom da u sebi nosi bateriju tako velikog kapaciteta. Opremljen je i praktičnim prstenom za bolji grip dok ga držite, a poslužit će i za postavljanje urećaja na stol za gledanje filmova.

Ima USB C izlaz/ulaz, a koristi ga za punjenje vlastite baterije ali i žično punjenje drugih uređaja. LED indikatori će vam reći o statusu našunjenosti njegove baterije, a ima i gumb za uključivanje/isključivanje.

Jakim se magnetima čvrsto priljubljuje za iPhone, čime jamči sigurno i optimalno punjenje. Isporučuje se USB-C na USB-C kabelom za punjenje.

Cellularline MAG bežični PowerBank bežično puni podržane modele iPhonea pri 7.5W pa je punjenje prilično sporo, no ako vam to nije odveć bitno neće vam smetati. Ovisno o tome koliki je kapacitet baterije iPhonea, računajte na recimo do 25% kapaciteta na sat punjenja. Isto tako ovisno i kapacitetu baterije i načinu korištenja nadodat će na vađ iPhone do 36 sati koriđtenja, stoji na prodajnom pakiranju.

Na listi pluseva mu je i to što će podržani iPhone puniti i kroz Apple MagSafe maskicu.

Cellularline MAG bežični PowerBank u slobodnoj prodaji košta 299 kuna ili 40 eura, a pronaći ćete ga na A1 partnerska prodajnim mjestima, ponudi trgovina Sancta Domenica i Vacom te webshopovima bazzar.hr, abrakadabra i kupime.hr.

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments