Ako ste Instagram junkie ili imate tinejdžera, koji ne stiže napisati domaću zadaću zbog skrolanja, zanimat će vas ove nove opcije koje uvode u svoju aplikaciju.

Prva novost nosi ime Quiet Mode, a svojevrstan je pandan famoznom Out of Office režimu u poslovnoj komunikaciji. Kad poželite da vas prestanu maltretirati s DM porukama, uključit ćete Quiet Mode.

Instagram će zaustaviti sve dolazne poruke i pošiljateljima prikazati obavijest da ste u režimu tišine i da nećete primiti njihovu poruku. Čak će im ponuditi da i sami uključe Quiet Mode i odmore oči i mozak.

Aplikacija će čak nakon što provedete određeno vrijeme na Instagramu u danu preporučiti uključivanje Quiet Mode režima, vjerojatno navečer.

Možda i zanimljivija nova mogućnost je bolja kontrola sadržaja, koje vam Instagram nudi u svojem feedu. Odsad ćete moći označiti više objava odjednom i Instagramu reći da vas takve objave ne zanimaju.

Jednako tako preporučene objave ćete moći filtrirati i prema ključnim riječima. Ne želiš li više gledati u objave likova koji dižu utege ili kuhaju filtrirat ćete ih prema ključnoj riječi.

Svaka opcija bolje kontrole je dobrodošla. Da bar i TikTok poradi na tome.

Via

Prethodni članakSamo 5.2%?
Sljedeći članakSamsung svoj najsvjetliji zaslon prodao Xiaomiu
Gadget manijak i zaljubljenik u sve smart i phone. SmartphoneHrvatska.com i istoimeni YouTube kanal od 2011. uređuje, piše i vodi samostalno unatoč dvoje živahne djece i dva posla. Sve pod motom "Dok ide, ide" i "Dobro je dok je glava na ramenima".
Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Kris

Nema ničega zanimljivog u toj aplikaciji.