Više nema sumnje u to da i Honor radi na svojem prvom Flip preklopnjaku, kojim će se suprotstaviti sve brojnijoj konkurenciji. Sad se otkrilo da će baterijom nadmašiti sve ostale.

Da Honor radi i na Flip preklopnom telefonu šuška se već dosta dugo. Kompanija je dosad predstavila nekoliko zanimljivih preklopnjaka tipa Fold. Njihov Magic V2 ponio je titulu najtanjeg takvog uređaja dosad.

Honor je otišao korak dalje i svojim modelom V Purse predstavio jedinstven spoj preklopnog telefona i modnog dodatka.

Galaxy Z Fold i svi njegovi rivali ipak se ne prodaju ni približno onoliko koliko Galaxy Z Flip i njemu slični telefoni. Stoga ne čudi što se i Honor želi uključiti u igtu.

Još se na zna kako će Honorov Flip telefon izgledati, kao ni kad točno stiže. Tek sad se doznaju prvi detalji o njemu pa očekujemo da bi na sunce mogao početkom iduće godine.

Prema dojavi koju je dobio Digital Chat Station, Honorov Flip preklopnjak stiže u Q1 2024. a dobit će bateriju kapaciteta 4500 mAh. To će biti najveća baterija na ijednom Flip telefonu dosad i trebala bi mu osigurati prednost u pogledu autonomije.

Dva po meni najzanimljivija Flip telefona ove godine bili su Moto Razr 40 Ultra i Galaxy Z Flip5 s 3800 odnosno 3700 mAh baterijama.

Via

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Am3l

Ok i po čemu će on to tačno nadmašiti sve druge

Gego

Kvalitetom sigurno neće.

igi

Baterijom.

SonicMoose

Game over stari moj. 🙂 Ovo nitko nece nadmastiti slijedecih 5 godina …

Antiprotivan

Članak iz kojega nismo saznali ništa