Samsung još jednom potvrđuje svoju titulu kralja ažuriranja u Android taboru i već danas šalje podeblje ažuriranje za telefone serije Galaxy S24. Najveći u trojcu – Galaxy S24 Ultra dobiva čak 900 MB ažuriranja.

Poznato je da ima Android OEM brendova, čija ažuriranja i nisu uvijek dobrodošla. Prema komentarima nekih od vas, doživjeli ste da jedno ažuriranje poboljša, a onda opet sljedeće praktički uništi korisničko iskustvo.

Samsung je u pravilu onaj, čija ažuriranja donose poboljšanja mada se i njima zna zalomiti neko manje dobro.

Kakvo je ovo koje Samsung upravo sada šalje na svoje Galaxy S24 telefone, tek će se doznati, no ima ga komad. Galaxy S24 Ultra je recimo dobio 900 MB softvera, a između ostalog sadržava i Googleovu sigurnosnu zakrpu za travanj.

One koji baš i nisu najzadovljniji kamerama Galaxy S24 ekipe, veselit će što ovo ažuriranje navodi poboljšanja u radu kamere. Naime, u opisu ažuriranja spominju se poboljšanja u kvaliteti snimanja u slabije osvjetljenim uvjetima. Samsung je tu optimizirao ekspoziciju i balans bijele.

Poboljšali su navodno i oštrinu snimljenog teksta pri snimanju s povećanjem kao i reprodukciju boja pri snimanju u aplikaciji ExpertRAW.

Nadalje, kako je obećano još u veljači, ovo ažuriranje donosi i opciju snimanja 480p videa u značajci Instant Slow-Mo.

Na Galaxy S24 Ultra kojeg ja koristim ažuriranje je danas već stiglo. Provjerite je li i vama.

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
UVIJEK VJERNI

Sletilo, instalirano. Džaba, svejedno je kamera generalno lošija od S23 Ultra. Negdje je malo bolja, ali više ima gdje je downgrade, nego obrnuto. Sad još kad sleti update za S23 Ultra, kupnja S24 Ultre će mi biti jedno od zešće bačenih para u životu. 😔

Amel Ljutic

Kamera ni u kom slucaju nije losija nego na s23

UVIJEK VJERNI

Ženi sam dao S23 Ultra koji sam koristio manje od godine i sebi kupio novi S24 Ultra čim ga HT dobio. Pričam iz prve ruke. A ti??

Reborner

Toni,

prošlo ti je dosta mobitela kroz ruke, zanima me koji ti mobitel koristiš?

Branko

Toni mema mobitel

Zagy

Sletilo i na S23 ultru…… I sada trebam Vašu pomoć. Nadogradio S23 Ultru i moram priznati da se mobitel vidno ubrzao,barem meni……Nisam neki hard corn korisnik,a nisam baš ni truba,ali se ubrzao…..Jednu stvar sada ne mogu skužit pa molim pomoć….Koristim geste za sve pa tako i za navigacijske tipke….. Ako mi može netko reći na novom UIu kako sada da otvorim aplikacije koje sam do sada otvarao. Prije je to bilo s lijeve strane slide dolje,a sada se to sve izmijenilo. Vidim da je sada srednji slide da se vraćaš na home ekran,a slide s desne i lijeve strane su… Read more »