Sve korisnike telefona serije Galaxy S20 zanimat će objava iz Samsunga, kako će ti uređaji odsad ažuriranja dobivati svaka tri mjeseca, umjesto dosadašnjih mjesečnih.

Kako brojka u njihovu imenu i sugerira, sveukupno četiri telefona serije Galaxy S20 na tržištima su od 2020. Galaxy S20, Galaxy 20+ i Galaxy S20 Ultra predstavljeni su u ožujku te godine, a te jeseni pridružio im se i prvi Fan Edition model – Galaxy S20 FE.

Samsung danas svoje nove telefone softverski podržava rekordnih sedam godina. Tako će njihov Galaxy S24 Ultra i ekipa jednog dana dobiti Android 21, mada tada vjerojatno za tim telefonima nitko neće ni mariti.

Galaxy S20 serija označila je za Samsung početak nove ere u premium segmentu. Par mjeseci kasnije iste godine predstavljeni su posljednji Galaxy Note telefoni, a njihovu ulogu u potpunosti preuzima Galaxy S2x Ultra.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Vrijeme međutim neumoljivo ide dalje pa Galaxy S20 i Galaxy Note20 serije od travnja ove godine više neće dobivati mjesečna ažuriranja. Odsad će svoje sigurnosne zakrpe dobivati svakih tri mjeseca, a prva je na redu u srpnju ove godine.

Tako će za te dvije serije Galaxy telefona biti još godinu dana, nakon čega u poptunosti ispadaju sa Samsungove liste uređaja sa softverskom podrškom.

Morat ćete ipak kupiti nešto novo.

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments