Četrdeseta obljetnica Tetrisa obilježena je novom Tetris Block Puzzle igrom, a osvježen je i originalni Tetris za Android i iOS uređaje. Ako niste dosad pravi je trenutak da zaigrate ovu legendarnu igricu, na kojoj su odrasle generacije.

Prošlo je punih 40 godina otkako je 1984. ruski softverski maher Alexey Pajitnov napravio Tetris. Ta zarazna igra slaganja blokova koji ne prestaju padati s vrha zaslona, postala je hit čim se pojavila na zapadnim tržištima. I dan danas Tetris ima status jedne od najpopularnijih igrica ikad napravljenih.

Od 2021. kompanija playSTUDIOS ima ekskluzivna prava na razvoj i distribuciju Tetris naslova na mobilnim platformama.

Kako bi obilježili ovu velku godišnjicu, četrdeset godina kasnije playSTUDIOS lansira novi Tetris naslov. Igrica nosi ime Tetris Block Puzzle, a čini se jednako zarazna kao originalni Tetris.

I originalni Tetris za Android iOS uređaje je sad osvježen novim modernijim animacijama. Dodani su i novi zvučni efekti kao i izbor dva moda igranja.

Možete birati između klasičnog Marathon moda, gdje blokovi padaju odavde do vječnosti i novog Adventure moda s dodatnim razinama.

playSTUDIOS je u nove igre integrirao i svojevrstan program vjernosti, kroz kojeg igrači skupljaju bodove, koje onda mogu zamijeniti za Tetris suvenire, ulaznice u zabavne parkove i slično.

Osvježeni Tetris i novi Tetris Block Puzzle dostupni su u Apple App Store Trgovini i Googleovoj Trgovini Play.

Zaigrajte malo igricu, zbog koje su vaši mame i tate dobivali jedinice u školi.

Ima u njoj još čari, rekao bih i više no u današnjim Brawl Starsima, Stumble Guysima i Fortniteima.

Via

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments