Ako vam AI već ne izlazi na uši uskoro će jer i WhatsApp radi na implementaciji Meta AI-a uz pomoć kojeg ćete kreirati vlastite fake fotografije i dijeliti ih sa stvarnim prijateljima. Pogledajte kako će funkcionirati WhatsApp Imagine Me.

Ne znam jeste li jedni od onih, koji prijatelje, rodbinu i drugu nejač maltretira svojim WhatsApp statusima, a ako jeste ova nadolazeća značajka sjest će vam kao budali šamar.

Naime, WAbetainfo iz koda najsvježije beta verzije aplikacija WhatsApp iskopava informaciju o nadolazećoj značajci “Imagine Me”. Kako ime i sugerira, omogućit će zamišljanje samog sebe u raznoraznim situacijama i kreiranje fake fotografija uz pomoć Meta AI-a.

Screenshot sučelja donekle opisuje kako će cijela stvar funkcionirati. Kako biste kreirali fotografije samog sebe u šumi, na vrhu zgrade ili na Sjevernom Polu s ružom u kosi, jednostavno ćete utipkati “Imagine me…” i napisati gdje i kakvi želite biti.

Najprije ćete morati uploadati nekoliko fotografija samih sebe, koje će Meta AI koristiti kako bi od njih prema vašim naputcima kreirao fotografije za slanje drugima ili objavu statusa.

Očekuje se da ova nova opcija stigne s nekom budućom verzijom WhatsApp aplikacije, a svaki će korisnik odabrati želi li je koristiti ili ne.

Meta je inače krovna kompanija pod čijom kapom su WhatsApp, Facebook, Instagram i Threads. Stoga je sasvim očekivano da i svog AI Asistenta temeljenog na jezičnom modelu Meta Lama 3 u nekom trenutku implementiraju u sve svoje aplikacije.

Bitno je samo da ostave mogućnost odabira, hoćete li AI koristiti ili ne.

Najsvježije s našeg YouTube kanala:

Via

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
igi

Ako dozvoli i fotografije drugih ljudi, eto mene u Splitu na selfiju s tobom 🙂