Kompanija HONOR za 12. srpnja je zakazala predstavljanje novih Magic V telefona na preklop. Stižu nam Magic V3 perjanica i cijenom povoljniji Magic Vs3. Ovaj potonji se sad otkrio na popularnom benchmark testu.

HONOR Magic V3 će prema tvrtkinim najavama na društvenim mrežama biti novi najtanji Fold telefon na preklop. Tu će prestižnu titulu oteti svojem prethodniku, koji me je iskreno oduševio formatom, relativnom kompaktnošću i kvalitetom izrade.

Uz Magic V3 kao top model, HONOR će sad predstaviti i pristupačniju varijantu imena Magic Vs3. On izgledno neće biti ni tako tanak ni eleganantan pa ni moćan, no ne vjerujem da će razočarati.

Objavljeni renderi otkrili su nam već dizajn i boje uređaja pa i po svemu sudeći periskopsku telefoto kameru na poleđini.

Zapis u bazi podataka sintetičkog testa performansi Geekbench nam pak otkriva koji će pogonski čip pokretati cijenom povoljniji, maltene Lite Magic Vs3.

Bit će to Snapdragon 8 Gen2 u čije sposobnosti, ne treba sumnjati ni danas. Geekbench otkriva i da ovaj prototip na raspolaganju ima 12 GB RAM-a, što je danas praktički postalo standard.

Na Geekbench 6.3 single core testu performansi HONOR Magic Vs3 osvaja respektabilnih 2,051, a na multicore testu 5,643 bodova.

Ranije objavljene informacije, najavile su memorijske opcije od 256, 512 GB i 1 TB podatkovne memorije.

Najsvježije s našeg YouTube kanala:

Via

Subscribe
Notify of
guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments