Prema pisanju nekih renomiranih  internetskih portala, Ice Cream Sandwich nadogradnja za  Samsung Galaxy S2 bit će dostupna sutra 10 ožujka i to globalno. Galaxy S2 jedan je od najpopularnijih Android pametnih telefona u svijetu pa i u Hrvatskoj pa će ova vijest veseliti mnoge. Međutim, nije sve tako jednostavno.

NOVO: ICS ZA GALAXY S2 JE DOSTUPAN, PROČITAJTE OVDJE

Što ova vijest točno znači za veliku većinu vlasnika Galaxy S2 u Hrvatskoj? S obzirom da je većina vas uređaje kupila u T-Mobile-u, Vipu ili Tele 2, vaši su telefoni brandirani i za vas sutra službene nadogradnje neće biti. Vaši operateri najprije trebaju “ocariniti” te nadogradnje i brandirati ih prije nego ih proslijede dalje. S obzirom da će se raditi o službenoj Samsungovoj nadogradnji ima i tome lijeka ako ne želite čekati. NOVO: U T-Mobile-u su nam potvrdili da bi sutra trebala biti dostupna nadogradnja! JOŠ NOVIJE: Samsung sada kaže da je objava bila greška i da sutra nema nadogradnje te nisu naveli mogući datum.:-(

Ova nadogradnja bit će dostupna OTA im putem Kiesa, a bit će bazirana na najnovijoj verziji Androida 4.0 – Ice Cream Sandwichu. Imat će i Samsungov Sense 3.0 te sva poboljšanja koja dilaze u paketu s ICS-om poput Face Unlock-a, Android Beama te upravljanja podatkovnim prometom. Ono što Galaxy S2 neće dobiti ovom nadogradnjom je podrška za Adobe Flash i Bluetooth 3.0 HS.

Čim nadogradnja sutra bude dostupna objavit ćemo upute kako nadograditi odmah, a ipak sačuvati garanciju na uređaj pa navratite opet!

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments