Vipnet je objavio da u sklopu svoje  “shopping groznicu”  u periodu od 10. do 12. travnja nudi sve modele iPhone 4S uređaja   po 50% nižim cijenama. Zvuči dobro.

Dakle, ako razmišljate o kupnji iPhone 4S za sebe ili vašu bolju polovicu požurite u Vipnet gdje u trodnevnoj akciji možete uloviti jednog od modela po 50% nižim cijenama. Za 50% jeftiniji iPhone 4S morat ćete potpisati ugovor na 24 mjeseca u nekoj od tarifa koja vam najviše odgovara. U ponudi su bijeli i crni iPhone 4S od 16, 32 i 64GB podatkovnog prostora, a broj uređaja je ograničen pa u utorak navalite što ranije. Prijeđete li s druge mreže Vipnet će dodati i 50% popusta na iznos pretplate tijekom prve godine pretplatničkog odnosa.

Detaljnije o promotivnim cijenama iPhone uređaja pročitajte ovdje.

Tutorijal kako jailbreakati vaš iPhone 4S pronađite ovdje.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
kokolo

Znači li to da kad bih ja sad išao kupiti iPhone 4S 32 GB u tarifi BEZ LIMITA 100 fiksna i prenio broj npr. iz Tele2, platio bih ga 1750 kn ( 3500 / 2 ), plaćao bih prvu godinu 50 kn mjesečno, a drugu godinu 100 kn mjesečno ? To znači da bih ukupno platio uređaj 3550 kn, a imao neograničene pozive prema VIPu i fiksnoj mreži i 512 MB prometa. Nije loše. Jesam li potpuno u pravu ?

nina

a do kad vrijedi ovaj popust? jel jos uvjek vrijedi -,-