T-Mobile je danas u svoju ponudu uvrstio još dva Windows Phone pametna telefona. Radi se o Nokia modelima Lumia 800 i Lumia 710. Poklonici Windows Phone platforme navalite:-)

Sestre Lumia su dva vhunska Windows Phone pametna telefona koja od danas ekskluzivno možete nabaviti u T-Mobile ponudi po popriličnim cijenama. Lumia 800, bolji i nešto veći model može se dobiti u crnoj, bijeloj, plavoj i naravno magenta boji po cijeni od 3798,00 kuna bez ugovorne obveze. Potpišete li ugovor na 24 mjeseca možete ju imati i za 798,00 kuna pa naviše ovisno o tarifi, koja vam odgovara. Dolazi si Windows Phone 7.5 verzijom softvera.

Lumia 710, specifikacijama praktički ista osim po 5MP kameri koja je nešto slabija od “jače sestre” u T-Mobile-u će vas koštati 2398,00 kuna bez ugovora ili od 8,00 kuna pa naviše uz potpisivanje ugovora na 24 mjeseca. Dostupna je u bijeloj i crnoj varijanti. Dolazi si Windows Phone 7.5 verzijom softvera.

Kao što rekosmo, osim fizičkog izgleda, kamera i baterije dvije Lumie su praktički iste tako da u principu plaćate dizajn. Detaljne specifikacije i usporedbu pročitajte ovdje.

Detaljnjije o cijenama i tarifama pogledajte ovdje na službenim stranicama T-Mobile Hrvatska.

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments