Prema informacijama koje je danas objavio Korejski Digital Daily novi Samsung Galaxy S3 ipak će zadržati prepoznatljivu fizičku tipku ispod zaslona iako će biti isporučivan s ICS verzijom Androida, koja omogućuje potpunu eliminaciju fizičkih i kapacitivnih tipki.

Galaxy S3 je navodno već u rukama operatera na testiranju, a curenja informacija o njegovu dizajnu su svedena na minimum tako što su nove komponente strpane u nekakvo lažno kućištu koje ne otkriva njegov budući dizajn.  Priča ide da se Samsung u posljednjem trenutku odlučio zadržati fizičku tipku i da se ekipa u Samsungu podijelila u dva klana, one koji žele zadržati tipku i one koji misle za njom nema potrebe. Prevagnulo je mišljenje da je ta fizička tipka jedino što je ostalo od prepoznatljive Galaxy linije.

Digital Daily također navodi da će Samsung na novom Galaxy-u izmijeniti izgled sučelja, koji će odsad biti formatiran u 5 stupaca kao što je to viđeno na većim modelima poput Galaxy Note-a. To je još jedna potvrda da će novi  Galaxy S3 imati veći zaslon više razlučivosti od svog prethodnika Galaxy S2-ojke.

Nema novih spekktakularnih glasina o specifikacijama osim onih već poznatih. Sve glasine o Galaxy S3 pronađite ovdje na jednom mjestu.

 

 

guest

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments