Plavi Galaxy S3 kasni?

 

Za tri dana bi Samsung Galaxy S3 trebao i službeno krenuti u prodaju, a već se najavljuju poteškoće u isporuci određenih modela na nekim tržištima. Problem izgleda leži u plavoj boji.

Pebble Blue je službena Samsungova furka za plavi Galaxy S3 i to je sasvim u redu. Podržavamo kreativne nove  nazive za nove stvari pa i za boje. Ono što je manje u redu u toj priči je navodna luda i neočekivana potražnja za baš tom bojom novog Galaxy-a pa su krenule priče da će plavi Galaxy S3 kasniti na određena tržišta. Kad na internetu upotrijebe izraz “određena tržišta” odmah nam kao i vama padne napamet jedno tržište, a počinje sa slovom H pa ako vam je baš plavi zapeo za oko pripremite se na moguće dulje čekanje. Ionako ćemo čekati dok lokalni operateri obave svoje kirurgije prije no što na svoje police i u svoje ponude ne uvrste svaki novi uređaj.

Ono što brine još više, su i ćakule o navodnim problemima s plavim poklopcem baterije, koji su također potencijalni razlog za odgodu plavog Galaxy-a. Sjećate se bijeolog iPhona 4? Nadajmo se da su te glasine samo medijska kuhinja konkurencije, kojoj se tresu gaće od Samsungove veličine i moći.

Koji je vašem oku ugodniji Pebble Blue ili Marble white?

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Toni Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Toni
Guest
Toni

Vidio ga uživo na jednoj prezentaciji Samsung proizvoda. Meni super izgleda uživo i ljepo stoji u ruci, ali mislim da je to preveliko.