Motorola predstavila redizajnirano sučelje za ICS

 

Iako je Android 5.0 Jelly Bean praktički pred vratima, neki proizvođači još nisu prešli ni na ICS na svojim premium proizvodima. Motorola je tako tek sad predstavila svoje novine koje uvodi s ICS-om na svojim uređajima. Popis Motorola uređaja, koji će dobiti iCS pronađite ovdje.

Korisničko sučelje ili skin kojeg Motorola isporučuje sa svojim pametnim telefonima i tabletima s ICS nadogradnjom doživjet će korjenite promjene i to nabolje. Lockscreen je doživio promjene u smislu da je sad moguće pokretati neke aplikacije poput SMS aplikacije, kamere ili telefona, a dodan je i prekidač kojim brzo možete isključiti zvonjavu.

Homescreen ili početni zaslon je također doživio promjene pa sad dock ima pet ikona, od kojih je središnja fiksna i otvara ladicu s aplikacijama, a po dvije sa svake strane mogu se postavljati i mijenjati po vlastitim željama. Izbačena je univerzalna Motorolina aplikacija koja je dosad objedinjavala sve socijalne mreže na jednom mjestu, sve će veseliti i mogućnost istovremena snimanja videa i fotografiranja.

Da ne duljimo pogledajte Motoroline edukacijske video clipove u kojima se predstavljanju baš sve novosti u usporedbi s Gingerbread skinom. Tu su svi pa kome se da nek gleda:

1
Imaš nešto za reći?

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Josip Recent comment authors

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

newest oldest most voted
Josip
Guest
Josip

Imam Droid 3 koji nije tako star model, ima dual core CPU, 512 MB memorije i Motorola ga je otpilila s liste uredjaja koji dobivaju ICS.
Hardware im je stvarno odlican, fizicka tipkovnoca na Droid 3 je fenomenalna, ali odnos prema korisnicima je katastrofa, obecali su otkljucati bootloader ali nista od toga, cak s novim updateima zakljucavaju bootloader na modelima koji su bili otkljucani.
To sto ih je kupio google sigurno nece promjeniti njihovu politiku jer google ipak samo zanima 17000 patenata koje ima Motorola.
Ukratko, nikad vise Motorola