MIUI Launcher za svakoga

 

Oni koji prate Android kako mobilnu platformu, a pritom ne mislim na “promatrače”, već na okorjele moddere, rootere i flashere, znaju što je to MIUI. Dosad je MIUI launcher korisničko sučelje bilo samo za one, koji su se odlučili flashati svoj uređaj, a odsada u MIUI sučelju možete uživati i na puno jednostavniji način. Ako vam je gušt, naravno.

Meni osobno MIUI izgled sučelja nikad nije bio nešto spektakularno za vidjet. Iskreno previše podsijeća na iOS uz dodatak widgeta, a to je već predosadno. Kineska tvrtka Xiaomi, tvorac je jeftine MI ONE serije pametnih telefona i MIUI sučelja dostupnog za mnoge Android telefone.  MIUI sučelje se dosad moralo flashati na telefon, što je kao preduvjet imalo i rootanje pa su mnogi promatrali sa strane.

MIUI launcher je odsad dostupan kao jednostavna instalacija u Google Play Storu i ne iziskuje ništa do navigacije do linka za Gingerbread ili linka za ICS verziju i pritiska na gumb “install”. Dobit ćete redizajnirani home i lockscreen. Vaš Android pritom ne mora biti rootan, a kad vam MIUI dosadi jednostavno ga deinstalirate i to je to. Kompatibilan je s Gingerbread i ICS verzijama Androida.

Pišite nam o vašem omiljenom alternativnom launcheru.

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.