Sony Xperia ion do kraja godine u Hrvatskoj

 

Nećete vjerovati ali dobit ćemo još jednu Xperiu. Iz Sony-a stiže vijest da će Xperia ion, dosad ekskluziva na američkom tržištu, u četvrtom kvartalu stići u Hrvatsku. Radi se uređaju vrlo sličnom Xperiji S ali još moćnijem.

Xperia ion za razliku od Xperie S ima još veći 4.6” HD Reality display s Mobile BRAVIA® Engineom, razlučivosti 720 x 1280 piksela. Pokretana je 1.5GHz dvojezgrenim procesorom uz 1GB RAM-a. Unutra je 16GB interne memorije uz podršku za microSD kartice.

Dvije su jake kamere na Xperiji ion, straga 12MP kamera s poznatim Sony Exmor R senzorom, koji snima i full HD 1080p videozapise. Prednja kamera je 1.3MP i snima u 720p razlučivosti.

Integrirana baterija je kapaciteta 1900 mAh, što bi trebalo biti dostatno za cjelodnevni rad Xperie ion i punjenje noću.

Ono što Xperiu ion čini još zanimljivijom je činjenica da će se isporučivati s Ice Cream Samdwich Androidom, a ostupna će biti u crnoj i crvenoj boji.

Ako vam dimenzije od 133 x 68 x 10,6 mm i masa od 144 g ne predstavljanju nikakav problem pričekajte još koji mjesec dok ne Xperia ion ne sleti u naše krajeve. nadam se da nije prekasno.

 

Imaš nešto za reći?

avatar

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.